Tanulj angolul Biankával!

Sziasztok! Bianka vagyok, jelenleg Budapesten élek. Nemrég költöztem haza Izlandról, ahol egy évet töltöttem munkával és utazgatással.

Mielőtt kiköltöztem, 4 évet dolgoztam turizmusban, aminek köszönhetően a világ minden tájáról érkező vendégekkel kötöttem ismeretséget.


Az ELTE BTK olasz-angol szakán szereztem diplomát, így talán nem meglepő, hogy szenvedélyeim közé tartozik a nyelvtanulás és az utazás. Külföldi útjaim során számtalanszor éreztem magam hihetetlenül szerencsésnek, hogy a biztos angol nyelvtudásom minden szituációban segítséget nyújtott. Ha te is szeretsz utazni, vagy szeretnél, de nem mersz belevágni, mert úgy gondolod, hogy nem elég jó az angolod, ezen könnyen változtathatunk! ;) 


Emlékszem még, hogy milyen érzés az, amikor nem mersz megszólalni, mert félsz, hogy a nyelvtanod vagy a kiejtésed nem tökéletes. Így a fő célom az, hogy legyőzd magadban ezt a szorongást!


Elsősorban pont ezért magyarul kezdünk majd, és a későbbiekben, fokozatosan, egyéni igények alapján váltunk át minél többet angolra. Segítek a nyelvtant helyre rakni, szókincset fejleszteni, és élethű, hétköznapi szituációkat gyakorolni, amiket a való életben hasznosítani tudsz.


Egy 60 perces óra nálam £10.90 GBP, de előbb díjmentesen és kötelezettség nélkül beszélgetünk egyet az igényeidről és a céljaidról :) 

Foglalj időpontot a 15 perces ingyenes igényfelméréshez!

Kérlek, olvasd el a bemutatkozásomat, mielőtt foglalsz!

Ezen a naptáron keresztül tudsz foglalni:


Fontos tudnivaló Skype hívás előtt

Amint lefoglaltad az időpontot, visszaigazoló emailt fogsz kapni. Kérlek, mindenképp keresd ki az emailt.

Érkezz meg Skype-ra időben! A Skype azonosítómat a naptáramban és a visszaigazoló emailben találod.


Ha hibát észlelsz, írj a nomadangol@gmail.com-ra!