Tanulj Attilával!

Szia, Attila vagyok, amolyan gyakorlati tanár a Nomád Angol nyelviskolában. Én leszek Neked “Rubeus Hagrid”, aki a szabadban tanít majd, és minden kérdésedre megadja a választ.


Velem az angol nyelvet weboldalak látogatásán, cikkek olvasásán keresztül fogod gyakorolni, miközben együtt, lassan de biztosan, rátalálunk a Neked leginkább megfelelő pályára, online munkalehetőségre.


Hogy ezt elérjük, három dologban foglak segíteni:


Elsősorban, a nyelvtudásodtól függően, az óráink nagyobbrészt angolul mennek majd, ami egy remek lehetőség, hogy eredeti közegben ismerkedj a legfontosabb weboldalakkal és az ott előforduló kifejezésekkel.


Mindeközben együtt, a rendszeres és személyre szabott program útján, kialakítunk egy őszinte listát azokról az online “munkalehetőségekről” amikben nagy valószínűséggel sikereket érhetsz el, rövid és hosszú távon egyaránt.


Majd ami talán a legfontosabb, ha már nem csak beszélnél de lépnél is, átvezetlek az alapokon, segítek elindítani az első blog-od, vagy weboldalad, reklám kampányod, webshop-od, mobil applikációd, ebook-od, portfóliód stb…


Mindezt Skype-on keresztül, képernyőinket megosztva, minden lépést átbeszélve, hogy lehetőleg minél biztosabban elsajátítsd a választott “szakma” alapjait, hogy aztán már nélkülem, magadtól folytathasd tovább. 


Készen állsz? A lenti naptárat használva foglalhatsz egy ingyenes időpontot az első beszélgetésünkre.

Foglalj időpontot a 15 perces igényfelméréshez!

Kérlek, olvasd el a bemutatkozásomat, mielőtt foglalsz.

Ezen a naptáron keresztül tudsz foglalni:


Fontos tudnivaló Skype hívás előtt

Amint lefoglaltad az időpontot, visszaigazoló emailt fogsz kapni.

Kérlek, mindenképp keresd ki az emailt.

Érkezz meg Skype-ra időben! A Skype azonosítómat a naptáramban és a visszaigazoló emailben találod, valamint a foglalás utáni visszaigazoló oldalon.


Ha hibát észlelsz, írj a nomadangol@gmail.com-ra!